«Vitengarden har i år rekordstort besøkstal, og ser av undersøkingar at fleire besøkande kjem på dagstur frå både Rogaland og Agder. Dei opplyser at dei er hjå oss for første gong, og at dei ikkje hadde høyrt om Vitengarden før dei såg annonsane i lokalavisene.»


Elin Ravndal Bell, Marknadssjef
vitengardenjm

«Coop sine butikker er spredt over hele Rogaland/Agder. Fleksibiliteten Nordsjø Media gir oss til å være ultra lokale, er viktig for å kunne nå våre kunder best mulig.»
Dag Ove Aksland, Direktør Region Vest
coop-logo

«Vi har annonsert gjennom Nordsjø Media Samkjøringen i flere år. Det er en meget effektiv måte å annonsere på. Vi når ut til hele Sør-Rogaland, det merkes på økende tilstrømming av publikum fra Egersund, Jæren og Ryfylke. Vi er meget fornøyd med vår markedsføring.»

Hans Petter Jørgensen, Svartnissen

logo-barnas-store-julerevy2

«Vi ser at det fortsatt er veldig viktig med god miks i lokalavisene i tillegg til DM, TV og digital markedsføring»Arvid Sør-Reime, Innkjøp- og markedssjef
bohus logo kopi

«Vi har god effekt av printannonser kombinert med bannerannonser i Nordsjø Media Samkjøringen. Det er en stor fordel at vi når ut i et stort geografisk område og i tillegg kan ha ulike annonser i avisene.»


Odd Rune Fløysvik, Servicemarkedssjef
-

Ta kontakt!

Vi finner en løsning som skaper resultater for deg.
sissel farge

Sissel Ø. Vigre

Salgsdirektør Region Nordsjø

silje

Silje Liland

Operativ digital rådgiver

olaug2

Olaug Galland

Key Account Manager

MELD DEG PÅ VÅRT NYHETSBREV

Fyll ut skjema nedenfor, så får du tilsendt informasjon og gode tilbud.
Navn: *
E-post: *
Feltene markert med (*), må fylles ut